maanantai 25. elokuuta 2008

Soijasta vielä



Soijarouhe maksoi täällä S-marketissa 1.55e300g pakkaus ja soijapalat 350g pakkaus 2.35.
Eli on lihaa paljon halvempaakin vielä.
Sillä soija paisuu todella paljon ,kun sitä alkaa tekemään.
Mutta hyvää se on,en kyllä olisi uskonut,ennenkuin maistoin,ja seuraavaksi aion tehä broiler-wokkia,ja korvata osan broilerista tällä soijapaloilla,tai sitten teen sen pelkästään tästä soijasta ,ja katson millasta tulee,ei ennen tiiä,ennenkuin on kokeillut.

6 kommenttia:

  1. Enpä ole kokeillut!

    VastaaPoista
  2. Minä olen syönyt, ei hullumpaa. Totuttelua tarvitaan, kyllä se sitten rupeaa maistumaan.

    VastaaPoista
  3. Oon joskus kokeillu soijarouhetta jauhelihan tilalta ja sitä olis kaapissa vieläkin, jotenki vaan unohtunu käyttää..üü
    En muista enää miks sitä sillon joskus niin ehottomasti kannatti ostaa ja rueta käyttään.. ;) kai sillä on joku vissi vaikutus.. üü
    Tullee näläkä ku kahtoo tuota ruokalautasen kuvaa....

    VastaaPoista
  4. Soijaa olen käyttänyt, joskus paljonkin. Sitten se jäi. Syynä oli kait joku erä suikalesoijaa, josta ei tullut hyvää. Se oli sitkasta, kuin kengänpohja! Ehkä soijan maukkaaksi ruuaksi valmistaminen kaipaa hyvän maustamisen. Tuossa lautasellasi kastike todella näyttää "murusoosilta".

    VastaaPoista
  5. Tämä on hyvä postaus. Ainakin minulle, kun olen juuri miettinyt millaista soijaa ostaisi. Maitoa käytän vallan, mutta kun en paljoa syö punaista lihaa, tämä olisi hyvä vaihtoehto. Kiitos vinkistä, hyvä kun oli kuvat pusseistakin. Kun on niin vaikea ostaa, kun ei tiedä, mitä niissä oikein on.

    VastaaPoista
  6. marjukka:
    nyt sitten vaan kokeileen,ainakin toi "jauhelihakastike oli ihan hyvää.
    sisko:Niin,heti ei varmaan välttämättä ole mieluinen,mutta ainakin nyt toi "jauhelihakastike" oli ihan syötävääkin.
    mummo:sitten vaan uudelleen heti huomenna kokeileen,älä jätä kaappiin vanheneen.
    aimarii:niin,varmaan paljon tässä maussa tekee sen maustaminen,ja en vielä tiedä,millasia noi palat sitten on,kun olen vasta tota rouhetta kokeillut,ja sitä tulen vielä käyttämään,mutta noi palat sitten pitää kokeilla,aion laittaa wokkia,ja ehkä joukkoon vähän broileria,niin katsotaan,sanooko kukaan mitään,eli huomaako kukaan mitään?
    leijonainen:No olipa hyvä sitten,ja toivotaan,että tykkäät,mutta muista mausteet!

    VastaaPoista