sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Löysin vielä

Päivänkakkarankin, ihan kuin kesälle kiusaksi, kun meidät taas jätti, eli taas ollaan siirrytty kesäajasta pois, ja uudet jutut odottaa meitä!
Mutta onhan se syksykin kivaa aikaa, ja talvikin, ja sen jälkeen jo ollaankin keväässä, ja sieltähän se kesäkin taas tulee!
Syksyn sateissa on se kivaa, kun hyvällä omalla tunnolla voi käpertyä sohvannurkkaan käsityön tai kirjan pariin, ja kynttillöiden valo näyttää kauniilta ja tuo tunnelmaa.
Talvella taas, jos on lunta, niin tuleee paljon valoisemmaksikin kaikki, ja kuviakin on kiva taas lumenajasta ottaa (toivottavasti saadaan edes pikkasen) sitä lunta!
Joulun juhlakin tulee, ja kaikki saadaan rauhoittua työnkiireistä, ja olla vain toisiamme varten, ja nauttia hyvästä ruuasta, ja kynttilöistä.
Muutamia kirpeitä pakkaspäiviäkin varmaan tulee, silloin pitää muistaa ne linnut siellä ulkona, ettemme lopeta ruokkimista kesken, jos olemme syksyllä alkaneet niitä ruokkia.
Ja sitten jo ollaankin kohta siellä keväässä, aurinko alkaa lämmittää, ensimmäiset leskenlehdet työntävät päänsä lumen alta, ja näyttävät meille voimansa taistella kylmää vastaan, voittavat ja kukkivat meille!
Ja sitten taas jossain vaiheessa käännetään sitä kelloa taas, mutta tällä kertaa sitten eteenpäin, ja niin ollaankin sitten uudessa kesäajassa ja kesässä!
Toivon kaikille hyvää talviaikaa, iloitkaamme jokaisesta päivästä, minkä Luoja meille antaa!


7 kommenttia:

  1. Hyvää talviaikaa! Myös alkavaa uutta viikkoa. Kesäaika on takanana, mutta kesän muistot mielessä. Kaunis päivänkakkara! Päivänkakkara on oikea kesän symboli; keltainen aurinko, keskellä valkoiset lehdet kuin poutapilviä.

    VastaaPoista
  2. Sinulle on sivullani Sinisiä hetkiä jotain.

    VastaaPoista
  3. sisko:
    kiitos, ja hyvää alkavaa viikkoa myös sulle!
    Ja kiitos huomiostasi!

    VastaaPoista
  4. Ihana kuva päivänkakkarasta!

    VastaaPoista
  5. Talviaika alkaa lupaavasti, kun vielä päivänkakkarakin kukkii. Hienosti pisarat kimmeltää terälehdillä.

    VastaaPoista
  6. Alta sateen ja jään, kukkanen nostaa pään. Ei sentäs, ei ole ihan vielä jäätä, paitsi tänään satoi rakeita!

    VastaaPoista
  7. vapulis:
    Voi kun kivaa sustakin kuulla, kiva kun kävit sivuillani, tuli hyvä olo,,ja kiitos kuvakehuista ,sä tykkäät päivänkakkaroista!
    leijonainen:
    Niin, se kukki vielä tuolla pellolla, kun hain vielä vihreetä pupulleni, niin siinähän ne kukki, ja oli ihan pakko hakea kamera, ja siinä se nyt sitten on!
    aimarii:
    Kivasti kommentoitu, mutta oikeesti, onko sulla jo satanut rakeitakin,,siitä se talvi sitten alkaa, kun on niin kylmä tuolla ylhäällä jossain kohtaa, että sade pisarat jäädyttää!

    VastaaPoista